Početna stranica arrow Deset deka šmeka

Deset deka šmeka

"Vizija" o "Barci"

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Marginalac
18. 03. 2018.

bg 202

Još jedan osvrt na "Paranojevu barku", emitovan u emisiji "Vizija" na radiju Beograd 202, u četvrtak, 15. marta. O knjizi govori jedan od autora, Predrag Ž. Vajagić.

Opširnije...

Bečejski video zapisi

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Marginalac
15. 03. 2018.


Kao dokaz da je u Bečeju zaista održana promocija "Paranojeve barke",  obznjanjujemo dva snimka - na prvom se može pogledati izveštaj lokalne bečejske televizijie, dok je na drugom videu zabeleženo   gotovo celo književno veče. Nadamo se da će ovim snimcima biti stavljena tačka na zlobne glasine da su Vajagić i Zukić zalutali pre promocije, bezuspešno tražeći pozorišni klub po novobečejskim ulicama, nemajući pojma da su uveliko u Banatu. 


Opširnije...

"Barka" u luci "Oblomov"

Vrednovanje: ONONONONON / 4
Autor Marginalac
27. 02. 2018.


oblomov 1

U inspirativnoj polutami bifea "Oblomov" predstavljena je, prošloga petka, "Paranojeva barka". Povremeno ćoratajući i preskačući stranice, koautori Vajagić i Zukić izneli su pred cenjeni publikum nekolike odlomke iz rečnika marginalizama, a za dobru atmosferu i neobavezno ćaskanje sa narečenim dvojcem  postarala se Milica Kravić. Za one koji nisu prisustvovali ovom kulturnom događaju nevisokog rizika prenosimo, kroz fotografije i video-snimke, delić dobre atmosfere. Očekuje se da će se "Barka", nakon isplovljavanja sa dokova "Oblomova", uputiti ka severu, gde se, na mestu o kome ćemo na vreme izvestiti, očekuje njeno sledeće ukotvljenje. Do tada, kratak vizuelno-auditivni podsetnik na novosadske zgode.

Opširnije...

"Barka" na Radio Beogradu 2

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Marginalac
14. 02. 2018.


radio

Izveštaj sa konferencije za medije  održane 13. febrauara 2018. godine u knjižari-kafeu "Službenog glasnika" u Beogradu. Izveštaj je emitovan u centralnoj kulturno-umetničkoj emisiji Radio Beograda 2, "Kulturnim krugovima". Emisija se  može  poslušati na ovom linku (o "Barci" se priča od 34:55)

Opširnije...

Faluspevi

Vrednovanje: ONONONONON / 1
Autor Predrag Ž. Vajagić
05. 02. 2018.

hvalisavac


Ko je čitao Zmajovin napisak “Ciganin hvali svoga konja” zna o čemu može biti reč. Pored neumerenog veličanja sopstvene seksualne izdržljivosti i proždrljivosti, faluspevac često retoričkom oblatnom obavija i nedokazivu tvrdnju o svom ljubavničkom udarništvu, koristeći takozvani - “somov aksiom”.

Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>
Rezultati 1 - 9 od 204

Prijava

Nemate nalog? Napravite nalog

Sindikacija

Sindikacija
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
Posetioci: 3015017
ETNA